Pitch your idea!

pitch

Mocht je na aanleiding van een video die je hebt gezien graag zelf een idee inzenden, dan kan dat!
Lees de onderstaande instructies wel even voordat je iets instuurt. Mocht het hier niet aan gerelateerd staan, dan is er een grote kans dat ik jouw idee niet kan gebruiken. Mocht je twijfelen, dan is dat een goede reden om het wél in te zenden, ik ben altijd in voor nieuwe inzichten en ideeën. Wie weet kunnen we hier samen aan uitkomen.

 

Waarover moet de video gaan:
– Een passie/ambitie die je wilt delen (Tekenen, piano spelen, skateboarden, dansen…)
– Een evenement wat je vast wilt leggen (Een feest, trouwerij, verjaardag…)
– Een verhaal dat je vast wilt leggen (Hoe twee mensen elkaar leerde kennen…)
– Een promotievideo  (Van een dansschool, een winkel, een evenement…)

 

Voorwaarden:
– Een video moet minstens drie minuten kunnen duren (en maximaal zo’n twaalf minuten) over het onderwerp wat je in beeld wilt brengen;
– De onderstaande lijst moet ingevuld zijn voordat je jouw video idee verstuurd;
– Met de camera wordt alleen door mij zelf gefilmd;
– Eventuele reiskosten zijn voor jezelf.

 

Een aantal vragen
En als laatst wil ik graag dat je de lijst hieronder invult om mij een goed beeld te geven van jouw idee. Mocht het onderwerp en/of idee niet opgenoemd zijn, probeer dan de onderstaande lijst wel zo goed als mogelijk in te vullen.

Wat voor video wil je maken?
Kies uit de bovenstaande lijst aan onderwerpen

Wat is je onderwerp?

Waar wil je dat de video wordt opgenomen?
Locatie (stad/dorp), buiten/binnen

Is er een deadline voor de video?
Bijvoorbeeld bij een trouwerij, bepaald evenement…

Verdere vragen zal ik stellen wanneer ik je eerste mail ontvangen heb.

 

Prijs
Dit alles zal ik (nu nog) gratis voor je filmen, ik ben volop in ontwikkeling en doe dit nu nog omdat ik er zelf veel van kan leren en ik geen zekerheid heb dat ik mensen altijd een mooie video kan leveren. Lees: spontane evenementen – dus geen trouwerij maar een festival bijvoorbeeld, zijn heel spontaan en zonder een strak programma wat mensen gaan doen. Inspelen op goede momenten in beeld brengen is hierbij moeilijker.

Eventueel reiskosten en locatie kosten zijn wel voor jezelf.

 

Verzenden naar…