Concept #WorthLoving


Waarom de naam Worth Loving?
Het idee achter de naam Worth Loving is eigenlijk niet heel moeilijk. Het komt voort uit mijn tijd vóórdat ik aan deze studie begon en het wilt eigenlijk zeggen; zoek jouw passie, het is waard het leuk te vinden. Nu klikt dat in het Nederlands echt alles behalve mooi, eigenlijk nogal plat. Vandaar dat ik het om heb gedraaid naar Worth Loving, zodat het nog enigszins mooi klinkt.

Het is waard het leuk te vinden?
Ja, echt waar. Ik wil hiermee zeggen dat je hetgeen wat jij het allerliefst wilt, het waard is om door te zetten. Of dat nou koken, voetballen of in mijn geval tekenen en filmpjes maken is, doe er iets mee. In mijn eerste 2 filosofie artikelen (deze en deze) schreef ik over een minder leuke tijd, mijn studie was niet wat ik verwachte en met mijzelf ging het ook allemaal niet zoals ik wilde. Ik zocht afleiding in hetgeen wat ik altijd al leuk vond; tekenen, en dat dan fotograferen en filmen. Ik postte dat op een blog, kreeg reacties, aanvragen en er volgde een hele reeks referenties, waar ik het in eerste instantie niet eens voor deed. Het heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik door die tijd heen kwam, maar ook dat ik die opleiding toch afmaakte (dit wilde ik zelf – je leert wat je wel leuk vind, als je iets doet wat je niet leuk vindt) en dat ik nu heb gevonden wat ik wél leuk vind. Het is het waard om daar je energie in te gaan steken, er alles uit te halen en daarmee bezig te zijn. Iedereen heeft een talent, je moet er alleen even naar opzoek gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s