Laatste loodjes

Na lang niets gepost te hebben, ga ik nu toch weer eens een kleine update geven! Inmiddels zitten we in de laatste twee weken van ons eerste studiejaar, zeker de drukste weken die ik dit jaar heb doorgemaakt. Met twee grote projecten en tentamens die de komende weken nog op de planning staan, zijn het zeker nog wat spannende dagen. In deze post vertel ik je meer over onder andere de bovenstaande trailer!

 

Lees meer

Project Operation Outbreak
De trailer die je hierboven ziet is van ons Endemol Shine project, waarvoor we een nieuw format (TV programma) mogen bedenken. Ons format heet Operation Outbreak en is een interactieve quiz gebaseerd op het spel Escape the Room. 14 Deelnemers zullen meedoen in 2 teams, waarbij er iedere week iemand af zal vallen. Tussen de afleveringen door zullen er fysieke handicaps worden uitgedeeld onderling waardoor beperkingen ontstaan om opdrachten goed te kunnen uitvoeren, en ook teams zullen opnieuw worden ingedeeld. Uiteindelijk komen er 3 deelnemers in de finale, een arena, waar ze individueel verder moeten.

Storytelling van het Business Model Canvas van Operation Outbreak is ook vormgegeven in een filmpje, deze is ook te zien hierboven!
Verder hebben we ook nog een demo van de mogelijke website gemaakt, deelnemers zullen hier de auditie op te zien krijgen. Ook kan je er uitzending gemist op kijken, is er een mobiele website beschikbaar om de quiz mee te spelen en kunnen kijkers een zelfde soort spel spelen. De demo van de website is ook weer uitgelegd in een filmpje, deze is hieronder te bekijken.

Londen Knightsbridge project
Buiten het bovenstaande project, hebben we er nog een. Dit was het invullen van een online magazine over de wijk Knightsbridge in Londen. Hier vertel ik later nog meer over!

Aan dit alles hebben we de laatste maanden hard gewerkt, aankomende week hebben we hiervan ook een event en assessment als afsluiting. Verder is het zoals ik al aangaf nog erg druk met tentamens. Nog een paar weekjes en dan is ook voor ons de vakantie eindelijk in zicht, dan zal ik het bloggen ook weer proberen op te pakken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s