Study trip London – the pictures

In de vorige post kon je de after movie van onze studiereis naar Londen zien. Daarin vertelde ik dat de foto’s (en uitleg) nog zouden komen, dus bij deze, alle foto’s van Londen met de uitleg wat we er precies moesten doen!

 

Lees meer

 

Programma
In totaal waren we drie volle dagen in Londen. Die namiddag ervoor kwamen we aan en de nacht erna vertrokken we. De eerste twee dagen waren gevuld met een soort detective spel over Jack the Ripper. We kregen iedere dag 5 kaartjes met opdrachten, met onder andere een interview (actions), een opdracht met foto’s (observations) maken en met wat informatie opzoeken.


Iedere ochtend moesten we een route uitstippelen om het ons zo praktisch mogelijk te maken. De eerste dag zijn we onder andere bij Piccadilly Circus geweest, Oxford Circus en Green Park. De tweede dag was gevuld met Camden Town, Baker Street, Blackfriars Bridge en alles daar omheen.

De derde dag was onze eigen planning voor ‘onze’ wijk. We hebben allemaal een wijk toegewezen gekregen uit Londen die we moesten gaan onderzoeken, om er vervolgens de komende weken een digitaal magazine van te gaan maken. We kregen de wijk Knightsbridge en bezochten onder andere het Natural History museum, Victoria and Albert museum, Science museum, Kensington Gardens, Harrods en de Whole Foods Market als highlights voor ons magazine.

Al met al hebben we een hele leuke tijd met ons groepje gehad. Door het spel hebben we ontzettend veel kunnen zien in relatief korte tijd!

Advertisements

One thought on “Study trip London – the pictures

  1. Gaaf! Ik vind het leuk dat het niet zulke “standaard vakantie tripje” foto’s zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. Hoewel daar niks mis mee is, maar dit is nog leuker om naar te kijken! Hetzelfde met het filmpje trouwens, zag er gezellig uit (:

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s