Captured | Business pictures #1

Afgelopen week ben ik flink heen en weer geweest met mijn camera’s. We gaan aanstaande zondag naar Londen voor vier dagen voor een studiereis, waarbij we veel moeten filmen en fotograferen. Ook wilde twee van mijn huisgenootjes in Tilburg graag een goede ‘business foto’ voor op LinkedIn. We besloten er een leuk middagje van te maken, zochten een mooie locatie op en daar kwamen de volgende foto’s uit!

 

Lees meer

 

Vlakbij ons huisje in Tilburg is een grote hal waar veel activiteiten worden georganiseerd. Het is een groot industrieel pand met grote ramen, we besloten er heen te fietsen om te kijken of we ergens naar binnen konden sneaken. We kwamen uit op een grote skate plek waar jongeren zich konden uitleven en achterin vonden we twee enorme ramen waar we mooie foto’s konden maken. Ik ben (al zeg het zelf) tevreden over de resultaten, het licht was perfect en mijn lieve huisgenootjes staan er echt heel leuk op, vind ik.

(Foto’s zijn weer genomen met mijn Canon EOS 1000D met standaard kitlens 18-55mm met polarisatiefilter)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s