Update | Idee voor nieuwe video serie


Het nieuwe semester is begonnen en dat betekent dat er weer een drukke periode aankomt. We mogen onder andere een nieuw format gaan bedenken voor Endemol en ook gaan we binnenkort op studiereis naar Londen. Toch wil ik graag ook nog een nieuwe video serie gaan starten komende maanden, waar ik je in deze post meer over ga vertellen!

Lees meer

#ItsWorthLovingIt
Zoals je al hebt kunnen lezen in vorige posts, heb het idee van doen wat je leuk vindt als algemeen onderwerp aangesneden tijdens mijn assessment. Niet alleen omdat ik dat zelf ook doe, maar ook om anderen te inspireren. Ik ben van plan een serie films te gaan maken van kleine ondernemingen die een passie hebben voor iets (dit kan een fietsenmaker zijn, maar ook een juwelier) en het concept willen delen, als in hoe zij dit hebben opgebouwd, wat de drijfveer erachter is en hoe zij zich onderscheiden van de rest.
Waarom?
Niet alleen leer ik hier zelf veel van, is het goed voor mijn studie en breid ik mijn portfolio uit. Ook kan ik op deze manier ook blijven doen wat ik het liefste doe nu; video’s maken, en kan ik dat ook nog blijven ontwikkelen.

Komende weken ga ik aan de slag met het zoeken van adresjes die ik in kaart zou willen brengen, mocht je tips hebben, iemand kennen of zelf iemand zijn die dit wel leuk lijkt? Klik dan hier voor het contact formulier!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s