Website | Nieuwe layout

Nu de deadline voorbij is en er geen druk achter zit, ben ik me meer gaan verdiepen in de layout van mijn website MyPaperPlane.nl. Ik was er niet heel tevreden over, maar had geen tijd meer een hele nieuwe layout online te zetten. Inmiddels heb ik dat wel gedaan en heb ik geprobeerd het hele thema vast te leggen in de video hierboven! Ik ben er zelf heel tevreden over, al is het nog niet helemaal klaar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s