Assessment | Een dikke NEGEN!

Deze week was het zo ver, woensdag 3 februari hadden we onze expositie waarbij we ons magazine, website en blog moesten vertalen in een fysieke stand. En 4 februari mochten we dat nog eens onder zes ogen toelichten, waarin ze dieper in gingen op je producten tijdens een assessment. Ondanks dat ik wilde plannen had om allerlei dingen te maken, liep dat een beetje anders dan verwacht. Ik kreeg veel pijn in mijn linkse schouder (ik ben links…) en kon daardoor niet alles doen wat ik wilde laten zien. Toch sloot ik dit blok af met een ontzettend enthousiaste beoordeling, vandaag vertel ik je hier meer over!

Lees meer

Begin vorige week ging mijn schouder ineens ontzettend pijn doen, het straalde uit naar allerlei andere plekken en ik kon er bijna niks meer mee. Lekker dan, dacht ik, ik heb een assessment volgende week en ik wil daar toch echt wel een fysieke tekening bij hebben. Na lang door blijven lopen toch maar naar de arts geweest, die mij vertelde dat ik een ‘op hol geslagen schouder’ had, oftewel, heel gespannen. Maar dat niet alleen, ik had er ook nog een scheur in zitten die niet zomaar zou genezen. Advies was vooral heel rustig aan doen, spierverslappende medicatie innemen en hopen dat het over drie weken genezen is. Fijn, daar gaat mijn expositie.

Ik tekende met veel moeite de leeuw die ik veel heb getekend, wilde er ook een nieuw iets bij doen en besloot te ‘paper cutten’, figuren snijden in papier. Dit deed pijn, maar ik wilde het echt af hebben.

 

 

Beoordeling
Ik vond het spannend, écht heel spannend. Dit alles bevat werk van zo’n vijf jaar waar ik veel tijd in heb gestopt, wat echt van mijzelf is en wat best persoonlijk is als je daar kritiek op zou krijgen. Ik begon met mijn presentatie van zo’n 15 minuten, ik legde alles uit, van mijn eerste blog tot het online portfolio wat ik toen bij hield tijdens drukkere tijden. Dat ik tekende als afleiding tijdens mindere periodes en dat ik daarmee op deze studie ben gekomen.
Ik was klaar en de reactie was echt een beetje overweldigend. Ze waren sprakeloos, vonden het zogezegd briljant en hadden geen verdere vragen. Waar ik op mijn beurt ook weer sprakeloos door werd. Mijn promotievideo was door iedereen op school bekeken, mijn tekeningen vonden ze fantastisch en het feit dat dat mijn overbrugging was voor slechtere periodes vonden ze heel motiverend. Ik had geen betere kritiek kunnen krijgen dan dit. Mijn cijfer: een 9!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s