Video | (old) Portfolio introduction video

Hier vertelde ik al dat ik tijdens drukkere periodes geen blog meer bijhield, maar een portfolio van alles wat ik deed. Toch om voor mezelf meer een verzamelplek te creëren en anderen – die mij daarvoor ook al volgde, toch toegang te laten krijgen tot de dingen die ik toen deed. Destijds kocht ik mijn videocamera ook en ik had besloten een introductiefilmpje over mijzelf te maken. Daar moest beeldend in komen wat ik deed, hoe ik dat deed en waar dus ook mijn portfolio over ging. En dat resulteerde in het bovenstaande. Mocht je willen weten hoe mijn online portfolio er toen uitzag, klik dan op ‘lees meer’!

Lees meer

Mijn portfolio was vernoemd naar mijzelf; sannesnepvangers.com. Het was destijds een makkelijke manier om toch je ‘ding’ online te zetten zonder het onbewust verplichte gevoel te hebben dat je iedere week iets moet posten. Het was namelijk gewoon aanvullen met wat je maakt, zonder enige regelmaat daarin.

 

Als je al eerder op de Facebook pagina van Worth Loving hebt gekeken, heb je misschien al gezien dat er ook veel oude foto’s op staan. Niet alleen van wat ik heb gemaakt, maar screenshots van websites die ik nu niet meer bijhoud. Mijn Facebook pagina dateert namelijk ook al van die vier jaar geleden, toen ik begon met alles. En is meegegaan met alles wat ik veranderde binnen mijn blog en later mijn portfolio.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s