Inspiration | The stories of makers

Support the Makers is een publicatie project van Codi Ann Thomsen. Codi is freelance fotograaf, schrijver, blogger, eigenaar van een eigen bedrijfje, founder en creative director bij West Heritage in het Zuiden van Chicago. Van haar ervaringen maakte ze een serie maandelijkse publicaties genaamd What’s Mine is Yours en voor haar laatste deel, deelde ze ook processen van andere ‘makers’. Niet alleen om een breder zicht te krijgen op allerlei talenten en deze te delen, maar ook om hen te supporten en de makers én lezers aan te moedigen te doen wat je leuk vindt.

Lees meer

 

What’s Mine is Yours – Hoe menselijk we allemaal zijn

Bron foto: Website van Codi Ann Thomsen

Codi’s intentie van dit project was de letterlijke vertaling; wat van haar is, is van jou. Een eerlijk en ‘kaal’ project zonder gefilterde beelden, waarbij je letterlijk een beeld achter de schermen krijgt van haar ontwikkelingen binnen haar vele talenten. Ze was gefascineerd door hoe mensen bijzondere momenten deelde met anderen en daardoor lieten zien hoe menselijk we eigenlijk allemaal zijn, of dit nu in goede of slechte zin was. En dat is wat Codi ook deed. Ze deelde haar schetsen, mindmaps en collages voorafgaand aan haar eindproduct en onderging een depressieve en angstige periode, wat ze ook meenam in dit project. Iedereen kent immers mindere tijden.

Voor haar laatste deel reisde ze naar Los Angeles, Portland, Nashville, New York,Philadelphia en het noordelijke van Chigaco. Alles om zoveel mogelijk gepassioneerde mensen in beeld te brengen.

Gevraagde personen voor haar boek zijn Victoria Vu (Paper & Type), Ashley Lopes (woodlark), Daina Fischer (a gentle woman), Hannah WrightJessie Webster (sweet thing blog), Kay Gehshan, and Emily Brock (Board & Bread).

Dit artikel schrijf ik naar aanleiding van mijn twee filosofische artikelen (je vindt ze hier onderaan de pagina).  Ik vind het mooi dat Codi – een veelzijdig talent in alles wat ze doet, haar laatste publicatie van What’s Mine is Yours vult met gepassioneerde mensen die allemaal doen wat ze leuk vinden. Het aanmoedigen hiervan is iets wat meer moet gebeuren.

 

Verwante artikelen:
‘Doe wat je leuk vindt, dat is het allerbelangrijkste’;
Het effect van doen wat je leuk vindt;
Inspiration | Handmade movement.

Gebruikte bron: Interview op Tastemakers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s