Daily Life | Sister life on the countryside

Ik beschreef in mijn eerste filosofie post, hoe fijn mijn tijd was toen ik klein was. Hoe we onbezorgd in onze grote tuin konden spelen, racete met een quad door alle weilanden en de nieuwe kalven van de buren bezochten. Hoe ons leventje er uit zag en hoe ik ben opgegroeid. Het zal geen post van Sanne zijn, als daar niet ook nog een foto blog aan vast zit. Bij deze deel ik al mijn foto’s van de afgelopen jaren van zowel mijn familie, thuis en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees meer


De foto’s die ik je in deze post laat zien zijn vanaf het jaar 2012. Dus vanaf het jaar dat ik mijn spiegelreflex camera kreeg. Ik vind het nog steeds zo leuk om alles terug te zien, het beschrijft echt hoe ik thuis zie. Hoe leuk het is en hoe belangrijk mijn familie is. Voor mij echt een méga throwback.

Tussendoor verwijs ik naar posts waar ik bepaalde dingen heb uitgelegd, als in compositie en hoe ik foto’s

cute_9394007960_o


grain_9393620754_o

morning_9613702000_oDe bovenste drie foto’s zijn gemaakt tijdens het Golden Hour, ik vertel hierover meer in een post die ik maakte over het ontwikkelen van een fotografische feed. Klik hier om hem te bekijken!

Zo, dat was het wel. Het zijn vrij recente foto’s, gemixt met héél veel oudere foto’s. Mocht je benieuwd zijn naar meer foto’s, dan kan je hier wat family snaps zien van rond de Kerst periode. Natuurlijk leef ik niet alleen ergens in de bush bush, maar ga ik ook wel eens ergens heen. Hier zie je wat foto’s van Parijs en hier bezoek ik het Rijksmuseum.

 

Advertisements

2 thoughts on “Daily Life | Sister life on the countryside

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s