Inspiration | Favorite peeps on Instagram

Bron foto: Instagram van SamAlive

Je hebt tegenwoordig veel Instagram accounts die bekend zijn geworden om een feed die het perfecte leventje uitstralen. De overhypte fitgirls die iedere ochtend hun havermoutje fancy op bed eten, met allemaal diezelfde blauwe bessen en noten er doorheen gegooid. Of de #IWokeUpLikeThis  foto waarbij meiden er nog beter uitzien dan wanneer ik me opdof voor een chique gala. Instagram geeft steeds meer een beeld van iets wat er niet is of iets wat niet realistisch is. Vandaag deel ik mijn favoriete mensen op Instagram, zonder overhypte foto’s en perfecte beelden, maar met mooie concepten!

Lees meer
1. @AGuyNamedPatrick
Patrick Janelle is een creative director in de United States. Nadat hij een aantal jaar voor het Bon Appétit magazine had gewerkt, besloot hij voor zichzelf te beginnen als creative director en houd zich nu bezig met content creator, branding, marketing, en zet zich in voor strategic partnerships. Ook is hij founder van Spring Street Social Society, ook wel ‘ssssociety‘ genoemd.


2. @ThisWildIdea (Maddie On Things) 
Theron Humphrey, geboren in Noord Carolina, en opgegroeid op de boerderij van zijn grootvader. Eigenaar van de Tumblr blog Maddie on Things en het gezicht achter het concept This Wild Idea.

Maddie on Things is een slim bedachte blog met een ‘documentary style’ van fotograferen. Het is simpelweg Maddie (de hond) die geplaatst wordt op verschillende plaatsen waar Theron komt. Het idee is simpel, maar de foto’s zijn erg mooi. Hetgeen waar Theron zich het meest mee bezig houdt, is This Wild Idea. Een concept waarbij hij mensen uit verschillende staten vanuit verschillende culturen fotografeert, met daarbij een verhaal van de persoon zelf. In één jaar is hij 50 staten afgereisd om allerlei mensen op een andere manier te belichten. Het simpele in beeld brengen en juist aangeven dat niet alleen draait om een prestatie-gericht leven, wordt mooi weergegeven. Want toch is zijn blog een groot succes.


3. @LoveTaza (Rockstar Diaries)
Taza, a.k.a. Naomi Davis, is een moeder van inmiddels drie schattige kindjes wonend in New York. Doordat ze is begonnen met bloggen en daarin succesvol is geworden, krijgt ze veel creatieve kansen. Zo is het niet alleen maar bloggen meer wat ze doet, maar doet ze sinds een aantal jaar ook veel side projects. Haar kinderen doen mee in kleding campagnes (Zo kan je hier een video zien in samenwerking met Lauren Moffatt) en ze krijgt de kans om veel met haar gezinnetje te reizen. Wat ontzettend leuke foto’s oplevert.

Naomi is onderdeel van een heel succesvolle community bestaande uit allemaal moeders uit New York. Zo heb je ook nog La TonyaCasey Matheny en Tara Bench.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s