Daily Life | Christmas family snaps


Als we het over de winter hebben, vind ik Kerst toch wel de leukste periode die zich in die tijd afspeelt. Met familie samen zijn, lekker eten en als het even mee zit, ook wat sneeuw. Gelukkig hadden we vorig jaar weer een typisch Kerst gevoel, want er lag sneeuw, en niet zo’n beetje ook! Ik deel met jullie vandaag mijn familie-kiekjes van die periode.

Lees meer

 

Foto’s zijn gemaakt met mijn Canon 1000D en standaard kitlens 18-50mm en een polarisatiefilter.
Meer over mij en mijn camera’s lees je hier.

liefs

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s