SFG Video | Willemstad

Laatst zat ik mijn geheugen van mijn video door te spitten, opzoek naar wat beelden. Ik zag toen ook dat ik nog heel veel losse shots van uitstapjes en bezochte steden er op had staan waar ik eigenlijk nooit wat mee heb gedaan. Ik bekeek er wat en het bleken wel hele leuke beelden te zijn. Ik begon daarom een kleine ‘Short Feel Good’ video reeks en één daarvan is de bovenstaande. Het is een kort filmpje van Willemstad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s