Magazine | Interview Anna Nooshin

De allereerste sneak peek van mijn magazine is there! Een verplicht onderdeel in het blad, moest een interview met een communicatieproffesional zijn. Nu had ik natuurlijk de keus om naar bedrijven te gaan en daar een communicatie medewerker te interviewen, maar dat heb ik niet gedaan.  Wat ik wel heb gedaan lees je in het artikel!

Lees meer

 

Anna Nooshin
Anna is een upcoming talent die ik al een hele tijd volg. Ze heeft communicatiewetenschappen gestudeerd, heeft daarna een master Nieuwe Media cum laude gehaald en is nu op weg om te doen wat ze het allerliefst doet. Ze is bekend als founder van NSMBL.nl, public speaker en kan zich sinds een aantal maanden ook auteur noemen van het best selling boek ‘On Top’. Ze is het gezicht achter haar gelijknamig YouTube kanaal Onnanooshin en is TV host bij RTL Boulevard.
Maar vooral het deel van haar studentenleven heeft me geïnspireerd, omdat ik mezelf vaak herken in wat zij toen dacht. Communicatie is heel breed, staat wellicht bekend als iets ‘vaags’ en je kunt er misschien niet een direct beroep aan leggen. Maar Anna liet zien hoe zij daarmee omging en hoe ze is gekomen waar ze nu is. En dat deel, heb ik verwerkt in mijn verplichte artikel in mijn magazine!

 

 

Klik hier voor een vergrootte afbeelding.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s