Inspiration | Handmade movement

Wat ik altijd al mooi heb gevonden, is wanneer mensen hun werk hebben gemaakt van iets wat ze zelf hebben ontwikkeld en/of gemaakt hebben. Dit kan in de breedste zin van de context worden opgevat; een concept wat goed loopt, een mooi opgezette campagne, maar ook een atelier met eigen gemaakte spullen. Ik vind dat we dit moeten toejuichen en dat er wel wat extra aandacht aan besteed mag worden. Vandaag laat ik je wat van mijn inspiratie zien!

Lees meer

 

Allereerst Malvina Wisniewska, een tattoo artist wonend in Londen, UK. Ze onderscheidt zich door zeer gedetailleerd, geometrisch werk, iets wat ik heel eg mooi vind.

 

 

Nummer twee gaat naar Carter Asmann, die een soort breakfast-coffee-print drawing concept ontwikkelde. De rode draad door zijn tekeningen bestaat uit een print van een kopje koffie, wat ik echt een heel leuk idee vind.

brea

 

 

En nummer drie is Atelier de l’Armée. Niet alleen de gedachte erachter die ze in de video hieronder omschrijven, maar ook het filmpje zelf vind ik echt heel mooi. Ze staan echt achter hetgeen wat ze maken, stoppen al hun tijd en energie erin, heel inspirerend om dat te zien.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s