Short Christmas video

Vorig jaar had ik een volle, kerst-achtige video die ik nog steeds vaak terug kijk. Eigenlijk wilde ik dat dit jaar weer gaan doen, maar door het onverwachtse promo-video project en de docu die we moeten maken, kwam daar weinig meer van terecht. Wel heb ik een aantal losse shots gemaakt. Deze heb ik afgelopen week achter elkaar geplakt, en zo ontstond er toch een soort korte kerstvideo! Mocht je die van vorig jaar nog willen bekijken, klik dan hier.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s