Still alive


Hehe, hier ben ik weer! Eigenlijk wilde ik pas in Januari weer beginnen met bloggen – en dus ook met de uitleg waarom er een tijdje niet veel was. Maar ik had zin om er nu al iets aan te gaan doen, dus bij deze! Een update van mij, school, waar de blog heen gaat en alles wat er nu speelt.

Lees meer

 

Allereerst begin ik maar met mijn excuses én de smoesjes waarom bloggen niks werd in de afgelopen weken; tentamens, school (website, magazine), promotie video, Kerst en de documentaire. Ik begin met het leukste: Kerst, wat heel erg gezellig en leuk was dit jaar. We hebben het weer met familie gevierd – zoals ieder jaar, en ik kan toch wel zeggen dat ik dat de leukste periode van het jaar vind.

Verder is er een podium promotie video van mijn hogeschool (Fontys) en een extern bedrijf (HECTAS), zij zijn samen genomineerd voor de Best Practices Awards voor Verantwoordelijk Marktgedrag en daar hadden ze een promotie video voor nodig voor op het podium, en die mocht ik maken! Heel erg leuk, maar wel heel druk. Hier ben ik vrijwel heel de Kerst vakantie mee bezig (geweest), en we moeten begin januari nog een aantal beelden schieten.

 

Dan school. Begin Februari moeten we een assessment afleggen waarbij we een magazine, website en blog moeten maken. En ook daar ben ik héél veel aan bezig geweest – en nog steeds. Ik liep een beetje vast in wat ik wilde. In principe kan ik een heel magazine vullen met de foto’s, tekeningen en andere dingen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Maar omdat iedereen een heel modern uiterlijk had en een totaal andere richting op ging, ging ik twijfelen aan mijn eigen design. Ik zag dat ik steeds meer neigde naar hetzelfde, terwijl ik juist uniek kan zijn door alles te gebruiken wat ik zelf heb gemaakt. Uiteindelijk heb ik besloten toch dicht bij mezelf te blijven en ben ik nu bezig met een soort variant op het Kinfolk magazine. Altijd al een mooi blad gevonden. Mijn magazine heet dan ook ‘Young Folk’ magazine, gewoon de letterlijke vertaling voor de betreffende lezer.

 

Wat er met de blog gaat gebeuren? Ik ga mijn best doen om vanaf Januari weer regelmatig te bloggen, daarnaast heb ik – omdat het een verplicht onderdeel is van mijn assessment, wat verplichte artikelen die er op moeten verschijnen. Hier heb ik al wat mee gedaan, de stop-motion die je in een van de laatste posts zag is er daar één van. Maar deze zal ik ook aangeven als ‘School’, mochten daar niet geïnteresseerd in zijn, dan zie je dat meteen en hoef je niet verder te klikken.

Voor nu een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s