Personal | My week in pictures #10

Deze week had ik nog één tentamen, nam ik de eerste scenes van mijn documentaire op in het VU in Amsterdam wat ik erg confronterend vond, en liep ik hard in de storm.

Lees meer

Maandagochtend had ik mijn laatste tentamen, meteen daarna reisde ik terug naar huis want ik moest mijn camera ophalen. Ik zou die woensdag erna gaan opnemen in Amsterdam. Om niet meteen weer terug te hoeven – en om weer even thuis te zijn, bleef ik er een nachtje slapen.


Dinsdag vertrok ik weer terug naar Tilburg, om woensdagochtend niet het hele eind vanaf ‘thuisthuis’ weer te hoeven reizen, dat scheelde me uiteindelijk weer een uur.

Deze week heb ik ook weer een lip kleurtje her ontdekt, het is een my-lips-but-better kleurtje van Estee Lauder, de naam is ‘Intense Nude’!

En daar ging ik woensdagochtend vroeg naar Amsterdam! Cherouq (de hoofdpersoon) had ik hiervoor ook nog niet eerder ontmoet, dus dat was spannend. Maar ze was zo lief, ik heb echt een hele leuke (en productieve) dag gehad. Je kunt hier een verslag lezen!

Opnemen in het VU!

Na het VU gingen we even naar het museumplein, we zijn allebei DOL op het Rijksmuseum dus dat konden we niet overslaan. Waar we uiteindelijk ook nog wat hebben gefilmd!

Het was er weer lekker druk en toeristisch!

Die avond was ik – zoals altijd, weer veel te enthousiast en wilde ik alle beelden meteen importeren. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat tot nu toe, Cherouq doet het zó goed!

Goedemorgen op donderdag! Ik bleef nog even in Tilburg een dagje en bewerkte mijn documentaire verder. Lekker rustig aan gedaan vandaag omdat ik toch best moe was van woensdag.


Vrijdagochtend pakte ik mijn spullen weer in en ging ik weer terug richting Bergen op Zoom.

Doei Tilly, see you next week!

Hoi thuisthuis!

Zaterdagochtend liep ik in de (voorspelde) storm toch hard. Ik had een hele tijd voor mijn gevoel al niet meer gelopen, en ik had er heel veel zin in. Het was wel erg koud!

Vandaag – zondag, doe ik lekker rustig aan. Volgende week beginnen de colleges weer, waar ik weer veel zin in heb!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s