Nog niet eerder geposte video’s

Ik heb al een aantal video’s laten zien op deze blog, maar nog niet alles. Om toch alles ook hier op te laten zien wil ik de laatste, overgebleven video’s graag even in één post plaatsen. Ik laat je onder andere zien waar het allemaal mee begon!

Lees meer

Degene helemaal hierboven gaat over mijn kamer in Tilburg! Ik wilde het graag vastleggen, dus ik heb kleine momenten ervan gefilmd en alles achter elkaar geplakt. Geen kwalitatief hoogstaande video, maar wel heel leuk om terug te zien.

De allereerste video die ik maakte met mijn videocamera was die hierboven. Ik wilde de inhoud van mijn – toen nog – portfolio in videovorm weergeven. Ik vind deze video nog steeds héél leuk om te zien!

De video waar het allemaal mee begon is deze hierboven! Ik kreeg de vraag of ik een gitaar wilde betekenen naar eigen invulling, het maakte niet uit wat het werd, ik moest zelf kijken wat ik ermee wilde doen; alles mocht. Ik besloot er onder andere op te tekenen met speciale stiften en figuren er in te schuren. Het leek me gewoon leuk dit eens vast te leggen op video, dus ik pakte mijn telefoon erbij en filmde allerlei kleine stukjes, plakte dit aan elkaar en kwam tot de conclusie dat ik dit toch eigenlijk wel heel leuk vond om te doen.

Aankomende woensdag ben ik in Utrecht om het begin van mijn documentaire te gaan filmen, waar ik echt heel veel zin in heb. Er zullen korte verslagen van online komen die jullie vanzelf zullen zien verschijnen aankomende weken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s