Personal | My week in pictures #9

Het bovenstaande gebouw was een beetje mijn tweede thuis vorige week. Ik had onder andere mijn eerste tentamens, rode lipstick op na honderd jaar, we belde 112 voor een gaslek en hadden weer een nieuwe (te gezellige) kijkavond.

Lees meer


Maandagochtend sprong ik vroeg op mijn fietsje richting de sportschool! Ik wil er deze week een gezond weekje van maken.

Het is maar tien minuutjes fietsen van waar ik woon, heel fijn!


Direct na het sporten fietste ik even naar de AH, ik wilde smoothies gaan maken en een one-week-smoothie challenge voor mezelf houden deze week, omdat ik nooit vloeibare dingen ‘s ochtends kan eten en ik mezelf wilde uitdagen. Ik had verschillende keren bevroren fruit voorbij zien komen als tip. Dus die kocht ik!

En zie hier mijn eerste smoothie! Gemaakt van 1 banaan, een beetje bevroren zomerfruit, mango en een handvol bladspinazie, ik kreeg deze niet heel goed naar binnen, maar goed.

Ik studeerde de rest van de dag, ‘s avonds belde moesten we 112 nog bellen voor een mogelijke gaslek! Dit is later deze week allemaal opgelost gelukkig, maar het was wel even schrikken.

En dinsdag ochtend stond vroeg op, deed een kleine work out en ontbeet ik weer met een smoothie. Kokhalzend slokte ik zonder te proeven die smoothie naar binnen, ik was er helemaal klaar mee. Ook stond ik die ochtend weer voor hetzelfde gebouw als gisteren; de sportschool van de TiU, waar onze tentamens werden gehouden in de grotere sportzalen. Tentamen ging goed!

De rest van de dag zag er zo uit; studerend!

Met mijn oprechte wil om er woensdag weer een smoothie in te knallen, is het me toch niet gelukt. Yep, hier strand mijn challenge alweer. Het is gewoon echt niet voor me weggelegd en ik word er ook gewoon niet vrolijk van. Sowieso eet ik ineens drie keer zoveel tijdens tentamen weken (wie niet?!) en wil ik mezelf niet beperken tot vieze dingen die ik van mezelf moet eten.


het uitzicht de rest van de dag!

‘s Avonds at ik heel makkelijk; een mix van kip, paprika, peulen en champignons gemengd in sojasaus.

Donderdag had ik weer een tentamen om kwart voor 9, ik stond vroeg op om nog wat dingen door te nemen en moest na het tentamen nog even terug naar de campus voor een onderzoeksproject van iemand waar ik aan mee zou helpen. ‘S middags deed ik boodschappen liep ik even de stad in om mijn hoofd te luchten na veel studeren, dat had ik echt even nodig.

22199252864_b1dc21a13f_o

‘s Avonds hadden we weer een kijkavond voor een kamer die vrij komt, met acht mannelijke, potentiële kandidaten. De uren ervoor mocht ik even op een kamer van een huisgenootje studeren, zij woont helemaal bovenin waardoor je geen last hebt van mensen beneden. Lief, want ik moest weer aan de bak!

Daarna kwam ik gezellig beneden zitten bij de rest, het was erg gezellig en we hebben (hopelijk) een leuk iemand uitgekozen voor in ons huisje!

En ik droeg weer eens rode lipstick, dat doe ik niet vaak omdat ik het niet zo fijn vind zitten. Maar ik vond het zo leuk met deze streepjes!

Hierna deed ik niet veel anders dan studeren tot ‘s avonds laat.

Tussendoor knutselde ik dit ‘video boekje’ in elkaar, waar ik de informatie voor mijn documentaire in wil zetten. Aankomende woensdag begin ik met opnemen!

Zaterdagochtend fietste ik vroeg richting de sportschool, die plotseling dicht bleek te zijn. Ik fietste terug en aangezien ik me toch al niet topfit voelde, maakte ik dit hutje in mijn bed en heb ik hier lekker de hele dag geleerd en serie gekeken, chill!
En nu, zondagochtend zit ik dit artikel af te schrijven, hierna ga ik weer wat studeren en vanavond ga ik met huisgenootjes samen eten. Morgen mijn laatste tentamen en dan is mijn eerste tentamen periode eindelijk voorbij!

En misschien leuk om te weten: Woensdag start ik met het filmen van mijn documentaire, waar later ook een verslagje van online komt!

Geniet van je zondag! X

Advertisements

4 thoughts on “Personal | My week in pictures #9

  1. Ik vind smoothies s ochtends ook niks. Lief trouwens dat je van je huisgenootje in haar kamer mocht studeren! En fijn dat jullie een leuke nieuwe huisgenoot hebben kunnen uitzoeken 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s