FriYAY #8

Deze week keek ik niet heel veel video’s en leg ik uit waarom, maar heb ik daarentegen wel een heel leuk YouTube kanaal wat ik met jullie wil delen!

Lees meer

YouTube filmpjes die ik deze week zag
(Dit waren er niet heel veel, tentamen weken zijn de oorzaak)
– Annemerel’s video over haar hardloop kleding, ik ben heel erg jaloers op haar hardloop kleding, whoeh!;
De Home workout video van Ashley voor je benen, billen en core, super handig, deze ga ik echt even opslaan;


Artikelen die ik deze week las
– Update van Sabine Metz over de Vegan Challenge, heel interessant om te lezen wat het met je doet;
Het recept met worteltaart havermout uit de oven op de Yellow Lemon Tree blog;
De kleine shoplog van Jennie, ik vind haar rok met stipjes echt heel schattig!

Dan wil ik eens een YouTube kanaal delen wat niet zo mainstream is als de meeste vlog-kanalen, althans, niet hier in Nederland: Het kanaal van Bethany Marie. Ze is fotograaf en style blogger wonend in Los Angeles en heeft al een aantal hele mooie vlogs gemaakt, onder andere deze hieronder over Zwitserland en haar vakantie op Cannon beach. Zo leuk, ik houd echt van dit soort filmpjes!

In het vervolg wil ik, omdat YouTube voor de meeste toch wat toegankelijker is (als in, meerdere hebben daar een account op en niet op Vimeo), wat meer YouTube kanalen gaan delen.

Artikelen die je deze week kon lezen op Worth Loving
– Het artikel over Daily Minimal met hele mooie, geometrische designs;
My week in two pictures!


Lettertype van deze week is ‘Surfing Capital’, deze is hier te downloaden!


Qua video’s bekeek ik – buiten de vlogs van het bovenstaande kanaal, niet heel veel. Tentamen weken zijn toch best stressvol, zeker de eerste, dus ik heb me vooral daar op gevestigd en had gewoon iets minder tijd.  Zoals je ook zag bij de My week in pictures van deze week, die veranderde in My week in two pictures. Aankomende maandag komt er weer een volledige online, met veel foto’s (ja, ik heb extra mijn best gedaan ondanks de tentamens!).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s