Personal | My week in two pictures #8

Deze week heb ik de titel iets verandert, ik heb namelijk niet heel veel foto’s gemaakt omdat ik aankomende twee weken tentamens heb. Om het ietwat te compenseren, heb ik wel een verslagje van deze week. Ik liep weer lekker veel hard en ik had mijn afscheidsetentje van de apotheek met lieve (ex) collegaatjes!

Lees meer

 

Ik kwam vorige donderdag terug thuis. Vrijdag ging ik met mijn moeder voor een nieuwe bril kijken, ik vind het toch fijn om er een te hebben wanneer ik veel hoofdpijn heb. Ik weet dat het als preventie moet dienen en niet als ‘paracetamol’ wanneer je er last van hebt, maar hey, het idee.

Die dagen erna zagen er heel ‘saai’ uit, ik liep veel hard en studeerde vooral heel veel. Ook heb ik wat kleine scenes opgenomen voor de documentaire waar ik volgend blok meer aan moet gaan werken. Ik verzamelde muziek en mijn eerste introductie scenes zijn opgenomen, dit vind ik zo leuk! Donderdag had ik weer wel een hele leuke avond, ik had namelijk mijn afscheidsetentje van de apotheek (waar ik hiervoor werkte). Het was heel erg gezellig en ik heb een hele leuke avond gehad!

Ik wilde eigenlijk maandag (vandaag) pas terug gaan, maar ik ben afgelopen zaterdag al terug gereisd naar Tilburg. We moesten een plan inleveren voor vandaag, en we vonden het toch net iets makkelijker om dat even fysiek te kunnen bespreken, dan via mail.

Zondag sliep ik voor het eerst deze week weer lekker uit zag hij er vrijwel hetzelfde uit als heel vorige week. Meer kan ik er helaas niet van maken, maar zodra deze weken voorbij zijn zal ik weer leuke verslagen schrijven!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s