Personal | My week in pictures #7

Vorige week stond in het teken van onze laatste lesweek van dit semester.  Ik zat onder andere veel in de mediatheek, vertrok naar huis voor een week, voerde wilde konijntjes en ontdekte de nieuwe single van Adele!

Lees meer


Maandagochtend ontbeet ik lekker met rijstwafels met kip, hummus, sla en tomaatjes! Ik had een lange dag college tot half 6 ‘s avonds. Ik leerde wat en ging eigenlijk heel vroeg slapen.
d
Dinsdag was ik vrij, ik had een productieve dag ingepland! Ik wilde wat dingen af gaan ronden voor de deadlines die er aan zitten te komen, sporten en mijn kamer opruimen.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Ik begon ‘s ochtends maar gelijk met sporten, mijn planning is deze week om iedere ochtend weer wat oefeningetjes te doen omdat ik het er vorige week een beetje heb laten inschieten. Wat ik altijd doe als ik uit bed stap is meteen mijn matje pakken en gewichten, een YouTube video opzetten en de oefeningen doen. Als pauze gebruik ik dan het klaarmaken van mijn ontbijt, zodat dat meteen klaar is als ik klaar ben met de oefeningen 😉 En ik maakte een to-do lijstje voor deze dag!d
Meteen erna zette ik maar heel mijn kamer op zijn kop, ik maak altijd grondig schoon voordat ik naar huis ga, en volgende week is het ‘herfstvakantie’ (leren) dus vertrek ik weer voor een weekje naar huis.
d

Weer lekker een opgeruimd kamertje!
d
Woensdag had ik een korte dag college, we bespraken onder andere de laatste dingen als voorbereiding voor de tentamens.
d

Daarna werkte ik in de mediatheek nog de hele middag aan onze opdracht met die we met een werkgroep hebben. Ik zit er – zeker de laatste tijd, heel veel. Dit werkt echt veel fijner dan in het studentenhuis, daar is er altijd wel iemand die vraagt of ik even langskom of dat we iets leuks gaan doen. Hier heb ik echt rust!
d


Donderdag
had ik twee colleges en vertrok daarna naar huis met een enorme koffer. Ik heb “herfstvakantie” (lees: veel leren) nu dus ik moest wat kleding meenemen omdat er thuis niets meer hangt.
d

Hometown glory! ‘s Avonds liep ik ook nog hard, door de polder loopt toch stiekem een heel stuk fijner dan door de stad 😉
d

Vrijdag begon het feest, ik printte alles uit wat ik moest weten voor de tentamens, kocht een samenvatting op Stuvia en begon met studeren.
d

Ook kwam de nieuwe single van Adele uit, mede verantwoordelijk voor mijn studie ontwijkend gedrag die avond, wat een geweldig liedje!
d

Zaterdagochtend liep ik hard en deed ik het de rest van de dag rustig aan. Ook voerde ik één van de wilde konijntjes bij ons in de tuin, hij is inmiddels zo tam geworden dat ‘ie uit mijn hand eet!
d

Zondagochtend deed ik een kleine work-out en studeerde ik de hele dag.
d


‘s Avonds liep ik met mijn vader een ronde. Toen ik nog echt thuis woonde deden we dat meerdere malen in de week. We hebben echt hele goede gesprekken dan en het is even fijn om je hoofd leeg te kunnen halen.
d

En ons konijn aan huis was er ook weer!

d

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s