Calligraphy on paper


Ik zit minder vaak in de trein dan in de jaren hiervoor, maar wanner ik er in zit verveel me zo nu en dan nog wel eens. Ik heb altijd een boekje mee om dingen in op te schrijven, maar ook om af en toe nog wel eens te tekenen (wat ik jaren geleden héél veel deed). Vandaag deel ik mijn creatieve uitspattingen van het afgelopen jaar in de trein!

Lees meer
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s