Personal | My week in pictures #6

Hurray, het is weer maandag! Deze week organiseerde we onder andere een uit de hand gelopen kijkavond en een feestje voor een huisgenoot, kochten een nieuwe tafel via Marktplaats en vervoerde deze met het openbaar vervoer en ik had voor het eerst last van een winter dip!

Lees meer


Maandagochtend vertrok ik weer naar Tilburg, hierboven zie je ‘thuis’, ik vind het grote contrast nog altijd leuk tussen Tilburg en waar mijn ouders wonen.

Eenmaal aangekomen in Tilburg dropte ik mijn koffer en ging ik meteen even boodschappen doen voor deze week!
Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

Daarna werkte ik een middag aan de studie. Wat ik dit weekend al had verwacht, was ook zo; het huis was echt HEEL erg koud in Tilburg. Maar hey, verwarming nu al aan doen kost geld, dus we wikkelen ons gewoon in twee dekens, drinken een hele pot thee leeg en doen net alsof we het heel warm hebben 😉

Maandag avond hadden we nog een feestje te vieren, een huisgenootje was namelijk 21 jaar geworden! Ik versierde zijn deur, we haalde een taart, versierde de keuken met vlaggetjes en kochten kaarsjes. De taart kwam pas later op de avond, we hadden een afspraak voor een nieuwe tafel helemaal aan de andere kant van Tilburg. Zo slim als we zijn hadden we geen vervoer geregeld, dus moesten we de gok nemen het met de bus te moeten gaan vervoeren, of 4 km met een tafel gaan lopen in het donker. Die keuze was snel gemaakt, we haalde de tafel op en stonden bij de bushalte te wachten met de tafel!

`
De buschauffeur keek eerst een beetje raar, maar vond het al snel leuk toen hij zag dat we er verder geen rare bedoelingen bij hadden. “Ach nee joh, het wordt niet meer druk, bende gek!”

Buschauffeur: “Kunnen jullie met mijn telefoon ook even een foto maken voor mijn collega’s?”, natuurlijk! Eenmaal thuis aangekomen besloten we ook maar gelijk onze handjes te vereeuwigen met je naam en het jaartal dat je bent gekomen.

Raar gevoel gewoon heel je hand in een bord met verf te duwen, haha, maar het was heel gezellig.
Dinsdag was heel druk en ik had wat last van een soort ‘winter dip’, ik ben – sinds het kouder is geworden- echt ENORM moe dus ik ben na college meteen terug mijn bed gedoken. ‘s Avonds met huisgenootjes gegeten en daarna weer vroeg naar bed.

Woensdag was leuk, héél leuk. We hadden een kijkavond georganiseerd. Vooraf was afgesproken dat we een man zochten, om de verhouding in het huis wat gelijk te houden. Toch hadden we ook wat meiden uitgenodigd, in totaal vier meiden en vijf mannen. We hadden gevraagd of ze allemaal iets mee wilde brengen zodat we met z’n allen er een leuke avond van konden maken. Dit was het ook, we gingen ongepland erna nog de stad in met alle genodigden en waren pas heel laat weer thuis. Ze vonden het allemaal een onwijs leuke kijkavond, toch jammer dat we er maar één kunnen kiezen. Maar het is een (leuke ;)) man geworden!

Processed with VSCOcam with kk2 preset

De ravage is hierboven te zien…

Donderdag – Om die ochtend er na nog iets erger te maken dan dat ie al was, dacht ik dat ik om 8:45 college had, wat een uur later bleek te zijn. Letterlijk twee uurtjes geslapen, maar ik bleef maar en zette mijn laptop aan om wat een mijn docu te gaan werken.

‘s Middags kwam ik helemaal natgeregend thuis. Ik douchte, kletste even wat met mijn lieve huisgenootjes en at erna op bed (rijstwafel met kip en hummus) en hield een ‘middagdutje’ van vier uur. Ja, dat was niet gepland, maar zoals ik al eerder aan gaf heb ik (denk ik) wat last van een winter dip. Ik heb weinig zin om dingen te ondernemen en ben echt héél moe. ‘s Avonds at ik met huisgenoten en hebben we samen tv gekeken.


Vrijdag
was ik vrij en sliep ik lekker uit. Ik had niets meer qua eten in huis dus ik deed een kleine work-out en stapte erna op de fiets om boodschappen te doen.


Ken je dat? Dat je handen zo koud zijn dat je niet eens meer fatsoenlijk kunt schrijven? Dat had ik bij het maken van mijn bovenstaande to-do lijstjes, haha. Niet heel erg veel wat ik dit weekend moet doen, buiten een opdracht van mijn werkgroep die er nog bij moet. Verder alleen maar veel bestuderen voor de tentamen weken.

Zaterdagochtend liep ik (met veel tegenzin) toch hard, ik voelde me erna echt stukke beter, ik moet mezelf er meer toe pushen even naar buiten te gaan merk ik wel, dat helpt echt!


Daarna maakte ik een lekker ontbijt klaar, kletste ik wat met huisgenootjes en ging ik ‘s middags studeren. Ik sliep erna (verassend) ook weer even en ‘s avonds maakte ik nog wat opdrachten! Eigenlijk een hele saaie zaterdag, maar ik moest echt even uitrusten van deze week.


Zondagochtend was de planning weer te gaan hardlopen, maar voor de eerste keer na lange tijd ging ik niet. Ik was (alweer) zo moe en mijn hoofd stond er niet naar. Ik heb lekker uitgeslapen, deed een kleine work-out en ben erna even richting de stad gefietst om een rondje te lopen, daar knapte ik echt heel erg van op!

 

 

 

Advertisements

One thought on “Personal | My week in pictures #6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s