Personal | My week in pictures #5

Deze week had ik een korte college week en had ik weer een 4-daags weekend. Ik kreeg onder andere te horen dat ik mijn eerste tentamen spelling heb gehaald, we organiseerde een kijkavond voor volgende week en ging voor het eerst naar de sportschool in Tilburg!

Lees meerMaandag startte ik de week met een college dag tot half 5. We hadden vier uur werkcollege met onze werkgroep, we waren vroeg klaar dus ik ging lekker even wat mooie Vimeo filmpjes kijken!

‘S avonds was het – zoals je hierboven ziet, nog al een chaos in de keuken. We aten wel samen, maar aten ieder ons eigen eten op wat we over hadden van het weekend ervoor. Maar nog altijd heel gezellig!


Die avond gingen we ook nog (voor het eerst) naar de sportschool bij de universiteit, met een huisgenootje. Ik was nogal moe – wellicht ook aan mijn hoofd te zien hierboven (ha-ha). We trainde onder andere onze armen, het deel wat ik het minst leuk vind en waar ik het minste kracht in heb, maar ik vond het wel heel leuk, we waren zo goed bezig!


Dinsdag had ik maar twee uurtjes hoorcollege in de ochtend. Ik was zo moe dat ik eigenlijk die hele middag heb geslapen (welke student slaapt nu niet ‘s middags om alles in te halen? ;)). ‘S avonds speelde we met wat huisgenoten het spel ‘Wijsneuzen’, echt een heel leuk spel. Daarna gingen we nog gezellig even de stad in!


Woensdag had ik – verassend – weer een dag tot half 5 les, ‘s avonds hadden we een tennisbaan gereserveerd en gingen we lekker een uurtje tennissen! Echt heel leuk, dit gaan we zeker vaker doen.

 

Donderdag ging ik squashen met een huisgenoot/vriendin en maakte ik daarna even mijn kamer schoon…

… Want erna vertrok ik voor een lang weekend weer naar huis!


Vrijdag
ochtend liep ik weer hard en ging ik daarna op bezoek bij opa en oma, ik had ze al een tijdje niet meer gezien en vind het belangrijk dit een beetje bij te houden. Het was heel lekker weer!


‘s Middags maakte ik weer een planning (verassing..) voor het hele weekend.


Ik studeerde de hele middag en ging ‘s avonds vroeg slapen, ik was best moe van deze week.
 

Zaterdagochtend! Ik sportte en ging erna nog even terug in bed, ik voelde me niet heel goed en was nogal moe.

‘s Middags keek ik wat oude foto’s terug, kijk hoe schattig! (Links is mijn zusje, rechts ben ik)

Zondagochtend had ik echt heel veel spierpijn, ik moest zelfs zittend de trap af. Ik deed het lekker rustig aan, studeerde wat en ik hielp mijn vader met de instructie van de paardenstal.

tut
En zo eigenwijs als ik ben, kon ik het niet laten toch te gaan lopen. Met het idee dat ik de rest van de week (ik blijf volgend weekend in Tilburg) niet meer zo lekker kan lopen als hier thuis, door de stad en drukte daar.


Advertisements

One thought on “Personal | My week in pictures #5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s