Capturing life | Snaps of my little sis

rc5
Mijn zusje vroeg mij een tijdje geleden foto’s van haar te maken. Al eerder kon je onder andere bij ‘Christmas family snaps een aantal van dit soort foto’s zien. Ik vind het leuk om van dagelijkse dingen mooie foto’s te maken, maar dit keer wilde ze echt wat portret foto’s van haar zelf. Ik ben er niet zo in thuis, en weet de ‘regels’ van een portret foto maken niet, maar ik ben blij met de resultaten!

Lees meerFoto’s zijn (- zoals altijd) gemaakt met mijn Canon 1000D en standaard kitlens 18-50mm en een polarisatiefilter. Meer over mij en mijn camera’s lees je hier.

Advertisements

One thought on “Capturing life | Snaps of my little sis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s