Geometric & Dotwork | Throwback 2014

rwe

Vorig jaar had ik een periode dat ik veel geometrische dieren tekende. Mensen reageerde er heel positief op en als reactie daar weer op, tekende ik steeds meer van dit soort tekeningen. Laatst kwam ik een groot deel weer tegen, omdat ik hier destijds ook foto’s van heb gemaakt. Fysiek heb ik de tekeningen niet meer (jammer genoeg), maar online dus wel!

Lees meerd

Ik vind het een moeilijke stijl, maar wel eentje die ik eigenlijk verder wil ontwikkelen. Het is deels gebaseerd op de tatoeages die je vaak ziet in mandala stijl, opgevuld met dotwork en natuurlijk geometrisch getekend. De bovenstaande tekeningen heb ik allemaal getekend met een fijnschijven van de hema, deze zijn erg aan te raden!

liefs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s