Personal | My week in pictures #4


Deze week ging ik naar Utrecht, hadden we een etentje georganiseerd voor het hele huis, stripte we heel de keuken en zijn we begonnen aan ons nieuwe logo. Ons huis wordt steeds gezelliger en we doen vrijwel iedere dag dingen samen, het was een hele leuke week!

Lees meerMaandagochtend
stond ik op met mijn geïmproviseerde yogamatje en een aflevering van House of Cards op terwijl ik een kleine work-out deed.

‘S middags was ik met twee studiegenoten naar Utrecht voor het filmfestival, dit was een verplichte opdracht voor school, wat we natuurlijk helemaal niet leuk vonden ;-). Eerst even wat eten, ik at een broodje met biologisch gerookte kip en mostarda (Italiaanse mosterd heb ik me laten vertellen) en deelde een pot Jasmijn thee, heel lekker. We bekeken hierna ‘De nieuwe lichting 3’ waarbij we vijf korte films zagen van studenten van de Nederlandse Filmacademie, drie van de vijf vond ik heel mooi, die andere twee vielen een beetje tegen!

> De video die ik maakte van het filmfestival is hier te bekijken <


Gezelligheid!

Dinsdag had ik ‘s ochtends één hoorcollege en namen we erna nog even een interview op wat we moesten filmen om meer om te kunnen gaan met videobewerking. Die middag studeerde ik wat met muziek van onder andere Ludovico Einaudi, dat luister ik eigenlijk altijd als ik studeer!

‘S avonds kookte we samen met wat huisgenoten, maakte we héél keuken schoon (lees: alle vieze vaat, vuilniszakken…), we ordende alle post en maakte vakjes voor iedereen met naam en tekende alvast ons logo op de keukenkastjes, zie hierboven. `

 
Woensdag moest ik weer vroeg naar colleges en ging ik ‘s middags met huisgenoten om een plank voor het logo. We willen het graag in de keuken op gaan hangen, om het allemaal een beetje te versieren!

Daarna kochten we eten voor het hele huis, we organiseerde een avondje samen eten (doen we bijna nooit met zijn alle, is onmogelijk met 11 mensen).


En na het eten gingen we nog even verder met het logo!


Donderdag had ik een lange collegedag van 8:45 uur tot 17:35 uur. ‘s Avonds bestelde ik met een huisgenoot noodles van de wok via thuisbezorgd.nl en studeerde ik erna de hele avond.

21285052954_f6b9ff6c6c_o
Vrijdag begon mijn college pas om half 2 ‘s middags, ik sliep uit en ging erna meteen naar school. In de avond gingen we in de keuken weer verder aan het logo! Ook besloot ik dit weekend (voor het eerst) in Tilburg te blijven, het was zo kort dat ik het niet de moeite vond naar huis te gaan en wéér alles mee te sjouwen.


Zaterdagochtend stond ik om 8 uur in de ochtend op om een rondje hard te lopen! Mijn motivatie is, sinds ik in Tilburg woon, wel hard achteruit gegaan (net zoals mijn conditie) maar ik probeer het nog steeds vol te houden. Als ik eenmaal op weg ben weet ik weer hoe leuk ik het eigenlijk vind.


En daarna maakte ik heel verassend weer een havermout pannenkoek, zooooo lekker!
(In mijn vorige ‘My week in pictures’ leg ik uit hoe je het kunt maken)

Mijn to-do lijstje van zaterdag zag er zo uit. Ik kan niet meer zonder dit soort lijstjes, het geeft gewoon meer rust in je hoofd als je alles opschrijft. Stiekem schrijf ik er ook altijd dingen op die ik al heb gedaan, zoals sporten en schoonmaken, kan je toch alvast iets afvinken 😉

Heel mijn zaterdagmiddag ben ik bezig geweest met school, zo fijn om weer bij te zijn. Ik twijfelde deze week om in Tilburg te blijven, omdat ik toch redelijk veel te doen had en ik me minder kan concentreren hier in het huis. Maar er waren weinig huisgenoten thuis en ik kon er goed aan blijven zitten!


Zondagochtend 8:00 uur: Tijd om een rondje hard te lopen! Het was echt heel mooi weer.


Na het gedoucht te hebben maakte ik weer hetzelfde ontbijtje als ieder weekend en bekeek ik wat vlogs.Net zoals zaterdag, maakte ik zondag weer een to-do lijstje. Huisgenootjes kwamen die avond weer thuis en namen eten mee maar geen groente, dus die moest ik tussendoor nog even halen.

‘s avonds kookte ik met een huisgenoot (groente; courgette, champignons, paprika en ui met zalm uit de oven).

Advertisements

One thought on “Personal | My week in pictures #4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s