Video | Filmfestival Utrecht

In mijn laatste ‘My week in pictures’ kon je zien dat ik vorige week maandag (28 September) met twee studiegenoten naar het filmfestival in Utrecht ging, waar we nu, achteraf, een verslag over moeten gaan maken. Dit mag je doen in foto’s, tekst of video. En aangezien ik me meer wil gaan ontwikkelen in video’s maken, besloot ik alleen mijn videocamera mee te nemen. Dit zodat ik niet anders kon, en me niet kon verschuilen achter mijn vertrouwde spiegelreflex camera.

Camera: Canon Legria HF G25 met UV- en polarisatiefilter | Muziek: Disclosure – You and Me (Flume Remix)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s