Personal | My week in pictures #3

Rustig weekje stond er deze week voor de boeg; drie dagen college en vijf (!) dagen weekend. Ja, het leven is af en toe heel zwaar als student. Ik ging met een huisgenootje op fietsenjacht, was woensdag een beetje gaar, we maakte ideeën voor een logo voor ons studentenhuis en na poging #942 werkte mijn internet ineens!

Lees meer

 


Maandagochtend hadden we ons eerste spellingstentamen, ik was redelijk op tijd klaar en had erna nog twee tussenuren waarin ik moest wachten voor het volgend college. Ik besloot wat te werken aan Worth Loving 🙂

‘s Middags ging ik met een huisgenootje op fietsenjacht. In een stad zonder fiets is niet handig, dus er moest er snel eentje komen. We gingen opzoek naar een goedkope fiets voor niet meer dan 50 euro, voorwaarden: hij moet fietsen en spuuglelijk zijn, zodat niemand hem wilt. We kwamen uiteindelijk in een klein, smal paadje terecht tegenover het Wilhelminapark met een ik-weet-niet-waar-hij-zijn-fietsen-vandaan-haalt-man (…-en-ik-wil-het-ook-niet-weten), waar enorm veel fietsen gestald stonden. Maar er stond een wachtlijst, eind deze week kwamen er weer fietsen binnen, dus ze moet nog even wachten.

Dinsdag was een korte dag maar begon wel weer vroeg, om 8:45 uur. ‘s Middags studeerde ik wat en zat ik gezellig met mijn huisgenootjes, waar ik later ook mee at. Dat was het bovenstaande; kip met soja saus, peultjes, ui, paprika en taugé.

 ‘S avonds studeerde ik nog wat en ging ik nog ‘even’ de stad in 😉

Woensdag had ik een hele lange dag van ‘s ochtends 8:45 uur tot ‘s avonds half zes, die viel extra zwaar door de avond ervoor. Veel hoorcolleges waardoor ik een beetje gaar was. ‘s Avonds at ik weer met een huisgenootje en besproken we het idee om een logo voor ons studentenhuis te maken en gingen we ook maar gelijk aan de slag.


Hierna pinde we het vast op het prikbord in de keuken om anderen in het huis er ook een idee op te laten tekenen.

Donderdag begon mijn weekend al, ik sliep lekker uit en ruimde mijn kamer op en maakte alles schoon, voelt toch wel fijn ondanks dat ik mezelf er echt toe moest zetten 😉

Hierna pakte ik mijn koffer weer in om naar huis te gaan tot zaterdag, doei Tilly!

‘Studente be like…’ momentje: “Ga je op reis?” vroeg een man, “Nee, ik ga naar huis.” antwoordde ik.

Zaterdag begon ik met mijn standaard rondje hardlopen, wat niet vanzelf ging. Ik leer mezelf aan niet meer vóór het sporten te eten, maar aangezien ik altijd honger heb tegenwoordig is dat best lastig.

Wat ik daarna at is ook al voorspelbaar: havermout pannenkoek, hierboven uitgebeeld omdat ik er vragen naar kreeg. Verhouding is altijd 2 eieren en 1 banaan, je zou er eventueel ook nog kaneel bij kunnen doen, maar dat doe ik niet.
(Banaan prakken, eieren mengen en havermout erbij en als een pannenkoek bakken)

Daarna maakte ik wat opdrachten en was ik eigenlijk heel lui, het hardlopen komt de laatste tijd harder aan dan eerst, omdat ik doordeweeks niet heel veel meer uitvoer.


Zaterdagochtend liep ik weer lekker hard, waarnaar ik ‘s middags naar de stad ging voor een ouderwetse netwerkkabel voor in mijn kamer in Tilburg. Poging #928 om mijn internet er werkzaam te krijgen.


‘S avonds ging ik aan de slag met het logo voor het huis in Tilburg en keek ik de livestream van het Global Citizen festival in Amerika.

Zondagochtend sliep ik lekker uit, deed ik wat sportoefeningen en vertrok ik al snel richting Tilburg. Ik moest kiezen of vandaag gaan en er drie uur over doen – er waren werkzaamheden aan het spoor waardoor je een deel met de bus moest, óf maandagochtend vroeg gaan met al m’n spullen, naar mijn kamer, spullen neerzetten en weer terug om naar het filmfestival in Utrecht te gaan (hier komt later deze week een video over!). Ik koos toch maar voor dat eerste.


Ik liep gelijk even langs de supermarkt, deze ging bijna dicht en ik moest nog echt wat eten hebben. Ik besloot maar snel iets van hoemoes en wraps mee te nemen voor vanavond!

En daarna keek ik meteen even of het irritante probleem met mijn WiFi nu opgelost is, en ja hoor, ik heb het nu gewoon met een ouderwetse netwerkkabel in de muur mijn probleem opgelost. Wel met een ‘Tunderbolt‘ aansluiting voor Apple ertussen omdat ie anders niet paste, aanrader voor iedereen die daar problemen mee heeft!


Ennnnn mijn ‘Boef’ van Colourful Rebel trui is binnen! Ik vind hem zo leuk en hij is echt heerlijk warm.

Advertisements

4 thoughts on “Personal | My week in pictures #3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s