Personal | My week in pictures #2


Mijn tweede week zit er al weer op in Tilburg. Ik begin het steeds leuker te vinden en gelukkig is mijn navigatie niet meer nodig, wat me weer een aantal kilometers om fietsen scheelt. Kijk mee naar mijn tweede weekje in op kamers!

Lees meer

 

Maandagochtend begon ik sportief op mijn yogamatje, nee ik doe niet aan yoga, maar ik vind het fijn om voor de oefeningen die ik doe iets als ondergrond te hebben! Het is een beetje passen en meten in mijn studentenkamertje, maar in het ‘gangetje’ naast mijn bed past het precies. Volgende week ga ik eens kijken voor een ander sportabonnement.


Daarna dook ik de mediatheek van de hogeschool in om het een en ander nog af te maken en aan mijn blog te werken. Het is niet alleen rustig, maar de WiFi is er ook stukke beter dan in mijn kamer. Ik had lekker de hele ochtend nog om er aan te werken want ik had pas om twee uur ‘s middags college!

Dinsdagochtend stond me een lange dag te wachten tot half zes ‘s avonds, spullen inpakken en weg!


‘s Avonds lag ik met mijn boek in bed, die ik de volgende ochtend weer tegenkwam toen ik wakker werd. Ja, ik was in slaap gevallen met mijn boek op schoot…

Woensdag begon ik de dag weer vroeg met een aantal werkcollege’s, vroeg op mijn fietsje richting de campus!

Ik kwam rond vijf uur ‘s avonds thuis en kookte wat groente met kip…

…En ik dook na het eten nog even twee uurtjes de boeken in.`

Donderdag was ik erg moe, feestjes en lange colleges breken je na een tijdje op ;-), vandaag weer vroeg op mijn fietsje naar de campus, maar ik had relatief minder intensieve vakken, dus ik kwam mijn dag iets makkelijker door.

Vrijdagochtend ging ik richting huis, maandag heb ik mijn eerste tentamen en ik kan thuis toch net iets beter leren dan in ons huis in Tilburg.

Zaterdag begon ik de dag weer verassend met een rondje hardlopen, dit keer voor het eerst na lange tijd weer eens in de mist. Ik ben blij dat het warme weer een beetje is gaan minderen en ik weer wat verder kan lopen omdat ik het nu veel minder benauwd heb.

En ‘s middags maakte ik wat opdrachten voor school! In het midden zie je mijn ouderwetse systeem waar ik nog steeds niet zonder kan; to do lijstjes maken. (Kaart met ‘Enjoy the little things’ op mijn agenda is van AprilandAugust.nl, gekregen)


Zondag liep voor mijn gevoel ontzettend chaotisch, ik moest terug naar Tilburg en ik ben altijd bang dat ik dingen vergeet, dus was al vroeg bezig met inpakken. Daarnaast wilde ik wat beelden schieten voor de trailer van Worth Loving, omdat het goed weer was en ik buiten wat wilde doen. Daarnaast moest ik ook nog studeren voor mijn tentamen van maandag (vandaag dus).

Aankomende week heb ik een rustige week van drie dagen college en vijf (!) dagen vrij. Ik ga me lekker veel bezig houden met filmen, niet alleen voor de trailer, maar ik start deze week ook met de eerste scenes voor mijn documentaire!

 

Advertisements

One thought on “Personal | My week in pictures #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s