FriYAY #1

#1
Één van de nieuwe onderwerpen die ik aan Worth Loving heb toegevoegd is ‘FriYAY’. Met als inhoud een video deel waarin ik mijn favoriete video’s van die week laat zien en leuke artikelen die mij aanspraken deze week op verschillende blogs!

Lees meer


Artikelen
– Leonie van ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ postte een video met het bewijs dat je ook met een strijkijzer een tosti kunt maken, handig voor de studenten onder ons die wel over een strijkijzer beschikken maar geen tosti ijzer 😉 Klik hier voor het artikel!

– Ik bekeek de video van Jennie from the Blog en haar after school/after work out routine, ook hele leuke blog om verder te gaan bekijken overigens

– En als laatst een blog artikel van Sabine Metz (onwijs goede fotografe) over haar favoriete fotografie apps, ze deelt de apps in dit artikel!

 

Video’s
Voor mijn voorbereiding op mijn eerste ‘echte’ documentaire die ik moet gaan maken voor de studie, ben ik al veel opzoek naar inspiratie. Vimeo is daarbij dé uitgekozen plek om mooie, korte docu’s te bekijken en ik wil er vandaag eentje delen die hoog op mijn lijstje van favoriete video’s op internet staat. Het is geen echte documentaire, maar de filmtechnieken in combinatie met de muziek vind ik echt geweldig goed. Daarbuiten vind ik de reis die hij gemaakt heeft ook ontzettend mooi. De video heet ‘Seat 22’ en gaat over de Trans-Siberian railway, vanuit Moskou met als bestemming Beijing waarbij hij onder andere Mongolië passeert.

Verder kijk ik nu, als een soort serie, de vlogs van Caleb en Shawn, twee vrienden die video’s hebben gemaakt over de reis die zij maakte door Nieuw-Zeeland. Het is heel hipster opgezet, maar dat heeft wel iets, vind ik. Je kunt ze hier bekijken, mocht je ze willen zien!

 

 

frrr

De quote van deze week is een motiverende, Lettertype is ‘Peas & Carrois’, hier te downloaden.

 

Overzicht artikelen deze week op Worth Loving
– Eerste post van ‘My week in pictures‘ is maandag online gekomen;
– Interieur artikel is omgezet in het Nederlands en overgeplaatst, deze is hier te bekijken;
Historisch filmpje over wat ik op mijn blog deed voordat ik Worth Loving opstartte.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s