Personal | My week in pictures #1

Na dat we de introductie van die week ervoor overleefd hadden, konden we vorige week beginnen met de eerste week echt les. Wennen, maar heel leuk om met alle vakken nu echt kennis te gaan maken. Mijn derde week op kamers was ook een feit en mijn eerste gezellige avond met huisgenoten heb ik ook achter de rug. Kortom, een goede start om de eerste post van ‘My week in pictures’ aan jullie te laten zien!

Lees meer

Maandag startte de week met twee uurtjes les. Het wennen aan een nieuwe stad is ook het wennen aan waar je moet zijn en vooral de weg er naar toe. Mijn navigatie was er een die mij fanatiek wilde laten sporten en mij drie kilometer om liet fietsen terwijl het eigenlijk maar vijftien minuutjes fietsen is. Ik deed er in totaal veertig minuten over, toch fijn dat ik op tijd vertrokken was.

‘s Avonds zat ik samen met twee huisgenootjes op de bank HNTM te kijken, we hadden ‘s middags afgesproken dat we allemaal iets lekkers mee zouden nemen om tijdens het programma samen op de bank op te eten. Ik kon het niet laten en ik kocht weer eens mijn welbekende dadeltaart van Bagels & Beans.
Het is fijn om af en toe samen met je huisgenootjes iets te kunnen doen, het wennen aan alleen op een kamer zitten gaat steeds beter, maar sociaal contact is altijd goed. Gelukkig heb ik leuke mensen in het huis met wie ik af en toe leuke dingen kan doen zoals een gezellig avondje als deze!


Dinsdag
hadden we een een borrel georganiseerd voor ons huis en twee studentenhuizen naast ons. Er zijn sinds het nieuwe jaar begonnen is veel nieuwe mensen ingetrokken en om ze allemaal een beetje te leren kennen, besloten we dus om bij ons in het huis een gezellig avondje te organiseren. En voor wie later door wilde naar de stad, was er nog een after party van de introductie week.


Natuurlijk kon ik dinsdagavond niet achterblijven om nog even de stad in te duiken, waardoor woensdag voelde als een dag die vier keer zo lang duurde. Toch werd ik om stipt zes uur wakker en kon ik niet meer slapen, dus besloot ik hard te lopen (het uitzicht was de bovenstaande foto). De dag volgde met veel nieuwe theoretische vakken waardoor het aan het einde van de dag leek alsof mijn hoofd overstroomde van informatie.

Donderdag was onze laatste les dag deze week. Tot mijn verbazing hebben we maximaal vier dagen per week les en zelfs af en toe maar drie dagen. Naar deze dag keek ik ook erg uit omdat ze het vak ‘Video’ hier verder gingen uitleggen. Ook het vak waar ik eerder de week ervoor een bericht over op Facebook had gezet met de zoektocht naar een persoon voor mijn documentaire (die ik inmiddels gevonden heb). ‘s Avonds vertrok ik voor een lang weekend weer terug naar huis. De afwisseling van thuis zijn en thuis-thuis zijn vind ik fijn.


Vrijdag
begon ik de ochtend vroeg met mijn typische ontbijt als ik thuis ben: een havermout pannenkoek met twee eieren en één banaan. Het beste ontbijt als ik besluit ‘s ochtends te gaan hardlopen. Ik liep een ronde van zeven kilometer en besteedde de rest van de dag aan school en aan deze blog. Bloggen tussendoor als actieve rust, praktisch gezien nu nog niet voor school (de opdracht is pas voor later).

Zaterdag was zo’n zelfde dag als vrijdag. Hetzelfde ontbijt en een rondje hardgelopen, wat kracht training gedaan en daarna weer aan de studie. ‘s Middags ging op visite bij mijn opa en oma, die had ik lang niet gezien!

Zondag ging ik weer op weg naar Tilburg, fijn terug in mijn eigen studentenkamer.


Waar ik ‘s middags mee met een vriendin van de studie naar een swan market ging, zo leuk!

En natuurlijk kon ik er niet weg zonder een tas te kopen…

Nu zit ik op de plek hierboven, aan mijn bureau dit verslag te schrijven met mijn eerste kop koffie die ik, sinds ik hier ingetrokken ben, heb gezet. Hierna ga ik nog even studeren en een serie kijken.

Mocht je mij dagelijks in de gaten willen houden, dan is dit mijn Instagram.

liefs

 

Advertisements

One thought on “Personal | My week in pictures #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s