Interior | My student room


Veel vraag kreeg ik over mijn room tour na aanleiding van de bovenstaande foto die ik postte op mijn Facebook. Natuurlijk wil ik dat doen! Daarom deel ik vandaag met jullie mijn kamer met wat informatie ik heb gebruikt om mijn interieur te bepalen.

Lees meer


Als je binnenkomt zie je dit. Links zie je een tafeltje met planken (Ikea) die ik gebruik voor mijn handdoeken. Er overheen (qua ruimte kwam dit niet goed uit anders) gezet staat een staande spiegel (Ikea) en er tegenover zie je mijn kleding rek (verassend: Ikea).


Je ziet het op de eerste foto niet, maar later heb ik boven mijn kledingrep nog planken gemonteerd (althans, mijn lieve papa) waar ik mijn schoenen op kon zetten zodat het niet zo’n rommetje op de grond meer is. Ook zie je een deel van mijn kleinere tassen er opstaan.


Het ‘gat’ wat je op de eerste foto niet ziet; de plek achter het tafeltje, zie je hier iets beter. Ik heb een oude vintage koffer gebruikt voor mijn sokken en je ziet rechts nog een mand met dekens.

Processed with VSCOcam with a6 preset


Verder in de richting van mijn bureau zie je dit, ik heb hier gebruik gemaakt van een double desk hack met Ikea spullen, het idee komt van Pinterest! De stoelen heb ik gekocht bij Teleukhout.nl (veel vragen erover, vandaar) en ik heb het zo bedacht dat ik links studeer en rechts eet. Al eet ik eigenlijk ook vaak met huisgenootjes in de keuken, toch iets gezelliger!

Als je vervolgens nog iets verder naar links draait zie je twee kastjes op een rij van Ikea, waar mijn tv’tje op staat en mijn cactusjes waar ik heel blij mee ben. Ik heb er ook een watertab bij gezet, dan hoef ik – lui als ik ben, niet elke keer naar de keuken te lopen.

Processed with VSCOcam with a6 preset
Tegenover die kastjes staat dan mijn bed met heel veel kussens waar ik ‘s avonds tegen aan kan zitten, het creëert een soort bank effect. En er boven heb ik twee keer twee planken geplaatst zodat ik daar wat leuke spulletjes op kan zetten!

En die leuke spulletjes bestaan onder andere hier uit. De camera’s heb ik van verschillende mensen gekregen of gekocht bij een tweedehands interieur winkel. De LP’s kon ik overkopen van iemand en het klokje in het midden heb ik van mijn opa en oma gekregen!

En dat was eigenlijk mijn hele kamer al, het is in totaal 16 vierkante meter, in verhouding best ‘groot’. Ik ben blij met het eindelijke resultaat. Ik wilde graag Ikea combineren met de persoonlijke spullen die ik al had en ik denk dat ik dat redelijk goed nog heb kunnen doen. Daar ben ik heel blij mee, ik voel me steeds een beetje meer thuis!

liefs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s