Favoriete lettertypen #1

`
Zoals je kunt zien is de header sinds dit weekend iets anders dan daarvoor. Ik was er niet helemaal tevreden over en wilde graag een iets ‘losser’ lettertype voor mijn blog zelf. Dus ik ging op zoek naar mooie lettertypes op Pinterest en vond een aantal mooie (en gratis) lettertypes!

Lees meer


Vaak zie je hele fancy lettertypen waarvoor je moet betalen. Héél af en toe vind je een illegale link van dat ene lettertype, maar dat is maar zelden. Ik ging op zoek op Pinterest naar lettertypen die ik gratis via ‘Dafont’ of een andere website kon downloaden, zonder al te veel gedoe. Ik was op zoek naar die typische, romantische “wedding fonts”, want die wilde ik graag.

Hieronder zie er vier waarover ik echt tevreden was, de linkjes voor het downloaden staan er onder!

1. Antrokas | 2. Ballerina Script | 3. Ke Aloha | 4. Sweet Pea


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s